La Dolce Vita

Degustazione

Proeverij

Wij hebben dit jaar nog een paar nieuwe en bijzondere proeverijen gepland. Deze zijn iets anders dan dat jullie van ons gewend zijn. Voor deze proeverijen zijn wij een samenwerking aangegaan met Luca Consoli en Michael Arnoldussen.

Voor deze proeverijen maken wij een lange tafel waar jullie plaatsnemen met andere Italië- en wijnliefhebbers.

Luca en Michael hebben met zorg de wijnen uitgekozen en vertellen er uitgebreid over tijdens de proeverij. Onze keuken zorgt voor mooie bijpassende gerechten. 

Wil jij ook aanschuiven aan onze lange Italiaanse tafel? Reserveer dan een plekje via onderstaand formulier, het aantal plekken voor deze proeverijen is beperkt!

Proeverijen met Luca Consoli:

  • Datum: Woensdag 12 Oktober en Woensdag 16 November
  • Tijd: 19.00
  • Prijs: E 69,90

Proeverijen met Michael Arnoldussen:

  • Datum: Woensdag 7 en Woensdag 14 December
  • Tijd: 19.00
  • Prijs: E 69,90
 

Luca Consoli

Wij kennen niemand die mooiere verhalen over Italië, wijn en eten kan vertellen dan Luca. Met deze proeverij weten wij zeker dat hij jullie mee op reis neemt naar het échte Italië.

Michael Arnoldussen

Wijnimporteur Michael is altijd op zoek naar de onbekende pareltjes. Deze wijnen brengt hij naar Nederland zodat zijn klanten kunnen genieten van iets bijzonders en unieks

Beschikbaarheid

7 December - Michael Arnoldussen

Geen plekken meer beschikbaar op deze datum

14 December - Michael Arnoldussen

Geen plekken meer beschikbaar op deze datum

Reserveren

Online reserveren is mogelijk tot een half uur van te voren. Is online reserveren niet meer mogelijk? Bel ons dan om te kijken of er nog een tafeltje beschikbaar is.

Ook groepen zijn welkom bij ons. Wil je reserveren voor meer dan 8 personen bel of mail ons dan even!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwtjes rondom Trattoria La Dolce Vita. Wij versturen de nieuwsbrief alleen als we écht iets te melden hebben.

* Verplicht veld

Natale - Kerst