La Dolce Vita

Degustazione

Proeverij

Proef en ervaar het échte Italië in Nijmegen.

Na het succes van onze eerste proeverij trekken we de lijn door. Iedere maand organiseren we een Italiaanse proeverij. Op deze manier kun je op een leuke manier kennismaken met ons restaurant en/ of inspiratie op doen.  

Je kan deze proeverij doen tussen 12.00 en 17.00 uur. Tijdsduur is ongeveer 1,5 uur. Reserveren is verplicht. Is er iets waar wij rekening mee moeten houden tijdens de proeverij? Laat het ons weten via het opmerkingenvakje onderaan.

14 Mei

Piemonte proeverij

Hoe kan het ook anders; onze Francesca is opgegroeid in deze prachtige Italiaanse streek. Wil je alvast proeven wat je te wachten staat als je hier op vakantie gaat? Sluit je dan aan bij deze proeverij. Tijdens deze proeverij serveren wij 4 Italiaanse hapjes met 4 bijpassende Italiaanse wijnen. Kosten 28,50 p.p.

11 Juni

Sicilië proeverij

Alvast in de vakantiestemming komen? Sicilië blijft een mooi eiland met een geweldige keuken! Tijdens deze proeverij serveren wij 4 verschillende hapjes en 4 bijpassende halve glazen wijn. Kosten 28,50 p.p.

Reserveer een proeverij

Reserveren

Online reserveren is mogelijk tot een half uur van te voren. Is online reserveren niet meer mogelijk? Bel ons dan om te kijken of er nog een tafeltje beschikbaar is.

Ook groepen zijn welkom bij ons. Wil je reserveren voor meer dan 8 personen bel of mail ons dan even!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwtjes rondom Trattoria La Dolce Vita. Wij versturen de nieuwsbrief alleen als we écht iets te melden hebben.

* Verplicht veld

Vandaag gesloten (02-03-2022)

Helaas zijn wij vandaag gesloten.