La Dolce Vita

Degustazione

Proeverij "La Nostra bella vita" zondag 7 april

Op zondag 7 april organiseert Trattoria La Dolce Vita in samenwerking met Luca Consoli een nieuwe proeverij genaamd “La Nostra bella vita”.

Tijdens deze proeverij serveren wij 5 gerechtjes en schenken per gerecht 2 verschillende halve glazen wijn (in totaal 10 halve glazen). Zodat je veel kan proeven maar ook wijnen kan vergelijken. Voor deze proeverij zijn wij op zoek gegaan naar gerechten en wijnen die ons hebben geraakt en waar wij mooie herinneringen aan hebben.

Het concept blijft grotendeels hetzelfde. Tijdens de vorige proeverijen vonden wij de lange tafel, waar je met je eigen gezelschap kan aanschuiven, heel erg gezellig. Dus deze zal ook weer terugkomen.

De proeverij start om 12.00 en is ongeveer rond 15.30 afgelopen.

De kosten voor de Proeverij zijn 75,00 per persoon. Reserveren graag per e- mail of via ons online reserveringssysteem.

Luca Consoli

Wij kennen niemand die mooiere verhalen over Italië, wijn en eten kan vertellen dan Luca. Met deze proeverij weten wij zeker dat hij jullie mee op reis neemt naar het échte Italië.

Reserveren

Online reserveren is mogelijk tot een half uur van te voren. Is online reserveren niet meer mogelijk? Bel ons dan om te kijken of er nog een tafeltje beschikbaar is.

Ook groepen zijn welkom bij ons. Wil je reserveren voor meer dan 8 personen bel of mail ons dan even!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwtjes rondom Trattoria La Dolce Vita. Wij versturen de nieuwsbrief alleen als we écht iets te melden hebben.

* Verplicht veld

Gesloten van 15 t/m 19 oktober

Vandaag gesloten

In verband met ziekte zijn wij vandaag (08 Januari) gesloten