La Dolce Vita

Degustazione

Proeverij

Wij hebben dit jaar nog geen nieuwe proeverijen gepland. Maar na de succesvolle proeverijen met Luca en Michael hopen wij in de zomer nog een keer een mooie samenwerking aan te gaan.

Plannen daarvoor worden gemaakt. Als je als eerste op de hoogte wilt zijn van onze proeverijen kun je je inschrijven op onze nieuwsbrief.

Luca Consoli

Wij kennen niemand die mooiere verhalen over Italië, wijn en eten kan vertellen dan Luca. Met deze proeverij weten wij zeker dat hij jullie mee op reis neemt naar het échte Italië.

Michael Arnoldussen

Wijnimporteur Michael is altijd op zoek naar de onbekende pareltjes. Deze wijnen brengt hij naar Nederland zodat zijn klanten kunnen genieten van iets bijzonders en unieks

Reserveren

Online reserveren is mogelijk tot een half uur van te voren. Is online reserveren niet meer mogelijk? Bel ons dan om te kijken of er nog een tafeltje beschikbaar is.

Ook groepen zijn welkom bij ons. Wil je reserveren voor meer dan 8 personen bel of mail ons dan even!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwtjes rondom Trattoria La Dolce Vita. Wij versturen de nieuwsbrief alleen als we écht iets te melden hebben.

* Verplicht veld

Vandaag gesloten

In verband met ziekte zijn wij vandaag (08 Januari) gesloten