La Dolce Vita

Vacatures & Leren

Lijkt het jou leuk om bij Trattoria La Dolce Vita te werken? Bij Dolce Vita werk je in een klein team met Nederlandse en Italiaanse collega’s. Houd je van lekker Italiaans koken of leg je graag onze gasten in de watten? Dan willen we graag met je in contact komen. Vul je gegevens hieronder in en voeg jouw sollicitatiebrief en cv toe.

We zijn op zoek naar een keukenmedewerker!

Wij zoeken een keukenmedewerker die bij voorkeur affiniteit heeft met de Italiaanse keuken. Ervaring is een absolute pré maar wij hebben de expertise in huis om jou ook het vak te leren. Wij zoeken een teamspeler die op de drukste momenten zijn collega’s ondersteund, zijn schouders eronder zet en motiveert. Maar we zoeken ook iemand die op de rustige momenten gas terug kan nemen en zorgt voor de dagelijkse keukenwerkzaamheden.Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag. Maandag en dinsdag zijn onze vaste rustdagen. Werken op de zaterdag is een must maar een vrije dag of avond doordeweeks of in het weekend is zeker bespreekbaar!Overdag maak je de mise en place voor de avond en ‘s avonds bereid je de antipasti middenin ons restaurant of assisteer je Francesca in de keuken. De werktijden liggen tussen 13.00- 22.30. Het maximaal aantal uren dat momenteel gemaakt kan worden is 32 uur. De functie is ook op te delen door 2 medewerkers dus ook als je minder uren wilt werken reageer gerust!

Wij betalen volgens Horeca CAO, eten doe je bij ons en uiteraard doe je mee aan de fooi verdeling.

Graag ontvangen we jouw motivatiebrief en CV. Wij reageren altijd binnen een termijn van 2 weken!

 

Stage lopen bij Dolce Vita? Wij vinden het geweldig om een bijdrage te leveren aan jouw carrière in de horeca. Mocht je hier stage willen lopen of heb jij vragen neem dan contact op via onderstaand contactformulier 

Wij hebben stageplekken beschikbaar voor:
– Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie niv. 1
– Gastheer/ -vrouw niv. 2
– Zelfstandigwerkend gastheer/ -vrouw niv.3
– Manager/ ondernemer niv. 4

Reserveren

Online reserveren is mogelijk tot een half uur van te voren. Is online reserveren niet meer mogelijk? Bel ons dan om te kijken of er nog een tafeltje beschikbaar is.

Ook groepen zijn welkom bij ons. Wil je reserveren voor meer dan 8 personen bel of mail ons dan even!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwtjes rondom Trattoria La Dolce Vita. Wij versturen de nieuwsbrief alleen als we écht iets te melden hebben.

* Verplicht veld

Vierdaagse 2022

Menukaart

Tijdens de vierdaagseweek (16-07 t/m 22-07) hanteren wij een iets kleinere menukaart.
Maakt u zich geen zorgen alle publieksfavorieten en wandel-toppers zitten er uiteraard gewoon bij.

Take-away

Tijdens de vierdaagseweek (16-07 t/m 22-07) kan er alleen telefonisch worden besteld.